Välkommen till API Online!

Upphandlingar från hela Europa!
Här hittar du offentliga och privata upphandlingar från hela EU och från flera andra länder. Du får tillgång till viktig och aktuell information, dygnet runt! Du kan få e-mail varje morgon med enbart de anbud som är intressanta för dig och ditt företag.

Sök på 19 olika språk!
All information översätts automtiskt till alla språk som finns i EU. Du kan söka på svenska samtidigt som utländska företag kan ta del av dina upphandlingar på sitt språk.

Inköpare från hela EU!
Ditt företag läggs till i det leverantörsregister som inköpare från hela EU använder!

Testa - alla affärsförfrågningar är sökbara!
Du kan söka på alla affärsförfrågningar i databasen och läsa korttexterna utan abonnemang och själv bilda dig en uppfattning om detta är intressant för ditt företag.

Affärsmöjligheter

Du kan enkelt lägga in dina egna upphandlingar i systemet. Dina erbjudanden skickas till de leverantörer som har de produkter eller tjänster som du efterfrågar.
Till Upphandlingarna

Leverantörsregister

Vårt leverantörsregister innehåller tusentals företag vars produkter och tjänster du enkelt kan söka efter. Lägg till ditt företag så att dina kunder kan hitta dig!
Till Leverantörsregistret

Produktkoder (CPV)

Med hjälp av produktkoder (CPV) klassificeras produkter och tjänster i vårt system. CPV-koder togs fram 1993 av Europeiska Kommissionen med avsikt att effektivisera offentliga upphandlingar.
Till demo av CPV-koder


   Hjälp    Om oss    Kontakta oss    Logga in
1995-2016 API Svenska AB. All rights reserved.